Frågor & Svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får gällande verksamheten...

1. Vart finns ni någonstans?

Krongårdens är belägen i Fjärås, Hallands län. 

2. Bor ni tillsammans med djuren?

Ja, vi bor på gården. 

3. Hämtar ni djur?

Ja, vi hämtar djur runt hela Sverige mot ersättning av bränsle från privatpersoner. Från myndigheter och upphittade djur hämtar vi kostnadsfritt. 
Att kunna hämta från privatpersoner kräver att möjligheten finns och det är inte alltid det är möjligt och då krävs det att djuret kan komma till oss. 

Klicka här och börja skriva. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får gällande kaniner...

1. Kan man adoptera två hanar tillsammans? Eller adoptera en hane om man redan har en hane hemma? (kastrerad som okastrerad) 

Svaret är nej och det är av den enkla anledningen att vi vill ge kaninerna bästa förutsättningarna i sitt nya hem och det är få hanar som klarar av att leva ett helt liv tillsammans utan att slåss även om vi vet att det finns undantag. 

2. Kan jag adoptera en okastrerad hane till min kastrerade hona?

Svaret är nej, det bästa är att hanen är kastrerad och ännu bättre båda två. När man har en fertil hane tillsammans med en kastrerad hona så kommer den med all säkerhet att försöka betäcka honan ändå vilket innebär en stress för både honan och hanen och även ökar markant skaderisken. 

3. Vanliga frågor

Klicka här och börja skriva. Eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.