kastrerade hanar söker hem

Här ser du kastrerade hanar som söker nya hem, fler bilder finns också på vår instagram, facebook och blogg. Observera att vi inte alltid hinner uppdatera regelbundet och kan hända att vi inte hunnit lägga in kaniner som kommit in till oss. 
 

Vid intresse så fyll i en intresseanmälan på den kanin/kaninerna som du är intresserad av. Läs gärna igenom fliken kanininfo innan du fyller i och skickar iväg intresseanmälan. 

YUKI

Ålder: 1år
Ras: Weiner
Färg: Vit blåögd
Hårlag: korthårig
Pälsvård: nej
Uppskattad storlek: ca 3kg
Kön: hane
Kastrerad: ja
Vaccinerad: nej
Rumsren: Ja

Van att bo: Inomhus
Nuvarande boende: Inomhus

Särskilda krav kring adoption:

- planer på en kompis eller att det redan finns.

Adoptionskostnad: 800:-

Information:

Yuki är en kanin som hela livet levt frigående inomhus och det önskar vi att han ska få göra även i hans nya hem, han har aldrig suttit i någon bur men däremot har förra ägaren ibland haft honom i en större inhägnad om det varit så att de behövt avgränsa honom av någon anledning. Han gör sina behov i en större transportbur där han även äter sitt hö. Van vid hundar, barn och är otroligt lugn och trygg, inga konstigheter med något. Yuki är inte van att bli buren utan han har kommit upp själv i soffa eller knä och är väldigt mysig. 
 

KENNY

Ålder:
 1år
Kön: hane
Kastrerad: ja
Ras: blandras
Färg: svart blåögd
Hårlag: långhårig kjol och man
Pälsvård: vid behov
Uppskattad storlek: ca 2kg
Rumsren: Ja
Vaccinerad: nej
Försäkrad: Ja

Van att bo: -
Nuvarande boende: utomhus

Särskilda krav kring adoption:

- planer på en kompis eller att det redan finns.

Adoptionskostnad: 800:-

Information:
 

Kenny förlorade hastigt sin kompis och blev därför själv och tanken är att se om det finns ett hem med en hona innan vi introducerar honom till en hona hos oss. Kenny är en underbar kanin som passar även barn.