Vi söker nya hem
 

Här ser du kastrerade hanar som söker nya hem, fler bilder finns också på vår instagram, facebook och blogg. Observera att vi inte alltid hinner uppdatera regelbundet och kan hända att vi inte hunnit lägga in kaniner som kommit in till oss. 

Vid intresse så fyll i en intresseanmälan på den kanin/kaninerna som du är intresserad av. Läs gärna igenom fliken kanininfo innan du fyller i och skickar iväg intresseanmälan. 
 
Krongårdens garanterar vid adoption av kanin att...

 • Din kanin har medföljande handlingar med sig såsom stamtavla, hästamningsbevis och/eller vaccinationintyg. 
 • Startpaket med foder, godis och rabattkupong
 • Kaninen har rätt kön och det tittar vi alltid när kaninen kommer till oss.
 • Bettfelskontrollerad (vid ev bettfel ges information om hur du går tillväga och informationen om ev. bettfel utgår redan här på sidan) 
 • Skötselråd, hemgångsråd och adoptionsavtal skrivs. 
 • Klorna är klippta precis innan flytt och ev. borstad. 
 • Hanterad av oss dagligen och varit i närheten av hund, katt och häst. 
 • Livslång support
 • Återlämnningsgaranti  
   

Observera att vi inte adopterar ut kastrerade hanar eller okastrerade hanar tillsammans med andra hanar varesig från oss eller att det finns i det nya hemmet då hanar inte bör gå tillsammans då skaderisken är hög. Det finns undantagsfall men för att kaninerna ska få de bästa förutsättningarna har vi valt att ta det beslutet. 

Grupper med honor fungerar oftast problemfritt med eller utan en kastrerad hane, två honor fungerar också oftast bra tillsammans och likaså en kastrerad hane och en hona men mycket bygger på att låta dem ha så stort utrymme som möjligt, flera olika krypin och matplatser. 

Charlie
(uthyrd)


Ålder: Född 2019
Ras: Dvärgvädur blandras
Färg: Viltgrå
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Rumsren: delvis

Van att bo: Inomhus & Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information: Charlie kom till oss tillsammans med en annan kanin och dem var köpta på en djuraffär. Charlie är snäll men något blyg och behöver lite tid på sig innan han känner sig bekväm. 

Lenny
 
Ålder: 2018 
Ras: Mellerudskanin
Färg: Vit rödögd
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Nej

Van att bo: Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information: Lenny är helt underbar på alla sätt och vis, han har provat att bo frigående inomhus vilket fungerade jätte bra men tyvärr var familjen allergisk, Innan dess bodde han i vårt hägn och han trivs på stora utrymmen, mycket social och lätthanterlig.