Vi söker nya hem

Här ser du kastrerade hanar som söker nya hem, fler bilder finns också på vår instagram, facebook och blogg. Observera att vi inte alltid hinner uppdatera regelbundet och kan hända att vi inte hunnit lägga in kaniner som kommit in till oss. 

 
Krongårdens garanterar vid adoption av kanin att...

 • Din kanin har medföljande handlingar med sig såsom stamtavla, hästamningsbevis och/eller vaccinationintyg. 
 • Startpaket med foder, godis och rabattkupong
 • Kaninen har rätt kön och det tittar vi alltid när kaninen kommer till oss.
 • Bettfelskontrollerad (vid ev bettfel ges information om hur du går tillväga och informationen om ev. bettfel utgår redan här på sidan) 
 • Skötselråd, hemgångsråd och adoptionsavtal skrivs. 
 • Klorna är klippta precis innan flytt och ev. borstad. 
 • Hanterad av oss dagligen och varit i närheten av hund, katt och häst. 
 • Livslång support
 • Återlämnningsgaranti  
   

Vid intresse så fyll i en intresseanmälan på den kanin/kaninerna som du är intresserad av. Läs gärna igenom fliken kanininfo innan du fyller i och skickar iväg intresseanmälan. 

Observera att vi inte adopterar ut kastrerade hanar eller okastrerade hanar tillsammans med andra hanar varesig från oss eller att det finns i det nya hemmet då hanar inte bör gå tillsammans då skaderisken är hög. Det finns undantagsfall men för att kaninerna ska få de bästa förutsättningarna har vi valt att ta det beslutet. 

Grupper med honor fungerar oftast problemfritt med eller utan en kastrerad hane, två honor fungerar också oftast bra tillsammans och likaså en kastrerad hane och en hona men mycket bygger på att låta dem ha så stort utrymme som möjligt, flera olika krypin och matplatser. 

20 december 2020
Det här är en nyhet

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

22 december 2019
Nyheter

Information:

Karliee är en av de 13 kaniner som kom till oss från Stockholm i Augusti 2020. Karliee var en av hanarna som bott tillsammans med honorna i ett stort hägn, nästan alla honorna var dräktiga och gissningsvis är han pappan till en eller fler av kullarna. Karliee är reserverad och rädd men gör framsteg varje dag, det är inte så konstigt när han bott i ett hägn och inte fått jätte mycket mänsklig kontakt. 

KARLIEE
 

Ålder: ca 1år
Ras: Blandras
Färg: Japantecknad
Hårlag: Korthårig med man
Pälsvård: Nej
Uppskattad storlek: Dvärgras ca 2kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Nej

Van att bo: Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information:

Kalle är en av de 13 kaniner som kom till oss från Stockholm i Augusti 2020. Kalle var en av hanarna som bott tillsammans med honorna i ett stort hägn, nästan alla honorna var dräktiga och gissningsvis är han pappan till en eller fler av kullarna. Karliee är reserverad och rädd men gör framsteg varje dag, det är inte så konstigt när han bott i ett hägn och inte fått jätte mycket mänsklig kontakt. 

KALLE
 

Ålder: ca 1år
Ras: Blandras
Färg: Japantecknad
Hårlag: Långhårig
Pälsvård: Ja, vid behov
Uppskattad storlek: Dvärgras ca 2kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Nej

Van att bo: Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information:

Glenn och en annan hane kom från en mindre lämpad miljö och placerades i var sitt jourhem. Glenn är orädd, framåt och hoppar in och ut ur sin bur i jourhemmet redan efter ett par dagar, han beskrivs som lugn och trygg. 

GLENN
 

Ålder: ca. 6mån
Ras: Dvärgvädur
Färg: viltgrå
Hårlag: Korthårig
Pälsvård: Nej
Uppskattad storlek: Dvärgras (1,9-2,2kg)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Ja, nästintill.

Van att bo: Inomhus
Nuvarande boende: Inomhus