Vi söker nya hem

Här ser du kaninerna som söker nya hem, fler bilder finns också på vår instagram, facebook och blogg. Vid intresse så fyll i en intresseanmälan på den kanin/kaninerna som du är intresserad av. Läs gärna igenom fliken kanininfo också innan du fyller i och skickar iväg intresseanmälan. 

Dolly och hennes två ungar 

Dolly och hennes fem ungar kom till oss i slutet på Juli och då var hennes ungar mellan 12-14 veckor gamla och de är blandras mellan Lejonhuvad kanin, dvärgvädur och gotlandskanin. Det finns en unge som är långhårig och resterande har lite man och två av dem har ingen man eller kjol alls. Den helvita med blå ögon är en hane och resterande är honor. Vi vill att Dolly flyttar med en eller fler ungar och att ungarna flyttar till ett hem där det redan finns en kanin eller i par med varandra eller annan hona/kastrerad hane. 

Ungarna kallas för Donna, Doris, Dagny, Dessie och Doglas.

 

Smulan

Ålder: 19/6-2018
Ras: Dvärgvädur, satinpälsad (Härstamningsbevis finns)
Färg: Blå wienertecknad
Kön: Hona
Kastrerad: Nej
Vaccinerad: Ja sommar 2018
Boende: Utomhus

Information: Smulan kom tillsammans med Bibbi och då var dem separerade då fd. ägaren upplevde att Smulan var dominant och ofta jagade Bibbi men när båda två fick komma till hägnet så har det fungerat jätte bra. Smulan är den som kommer först fram och är otroligt social och framåt, vill gärna sitta i knät en stund eller bara "vara med" hon är lätthanterlig och van att gå i sele. 

BIBBI


Ålder: född v. 29 2018
Ras: Blandras med lejonhuvad
Färg: Viltgrå
Kön: Hona
Kastrerad: Nej 
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus

Information: Bibbi kom till oss tillsammans med Smulan och de var då separerade men nu bor dem tillsammans igen i vårt hägn tillsammans med andra honor och en kastrerad hane och det fungerar jätte bra. Bibbi är en social och orädd kanin som gärna kommer fram, låter sig bli buren och gillar när man klappar henne, alltid nyfiken och framåt. Van att gå i sele.

Saphira & Skills

Ålder: Skills 13/6-2018 Saphira 18/6-2018
Ras: Skills Dvärgvädur rexpälsad och Saphira Dvärgvädur
Kön: Skills hane, Saphira hona
Kastrerad: Ja Skills. 
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus

Information: Saphira och Skills har bott tillsammans största delen av sina liv men har vid några tillfällen hamnat i konflikt så vi ökade utrymmet för dem och de har gått jätte bra sedan dess så dem kräver sitt utrymme för att fungera bra tillsammans. Båda är sociala och nyfikna och båda två har medverkat på vår kaninskola där vi lär barn om kaniner och är vana vid hantering och gå i sele. 


Bella

Ålder: född maj 2018
Ras: Dvärgvädur
Kön:Hona
Kastrerad: Nej
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus

Information: Bella är syster till Ella och båda två bor tillsammans med de andra honorna i hägnet vilket fungerar väldigt bra. Vi vill att Bella ska flytta tillsammans med Ella eller någon av de andra honorna om det inte finns en kaninkompis i det nya hemmet. 

Ella


Ålder: Maj 2017
Ras: Dvärgvädur
Kön: Hona
Kastrerad: Nej
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Ella är syster till Bella och båda två bor tillsammans med de andra honorna i hägnet vilket fungerar väldigt bra. Vi vill att Ella ska flytta tillsammans med Bella eller någon av de andra honorna om det inte finns en kaninkompis i det nya hemmet. 

Mollie 


Ålder: 1/1-17
Ras: Dvärgvädur
Kön:Hona
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Mollie och Kira räddades tillsammans av en djurvän med ett stort hjärta som öppnade upp sitt hem för henne och många andra och såg till så att kaninerna fick det liv som dem förtjänade. Mollie kom tillsammans med Kira och bodde först i en box tillsammans men sedan fick de också flytta ut i hägnet där de bor tillsammans med andra honor och en kastrerad hane. Mollie ska flytta tillsammans med Kira eller en annan hona, om hon ska flytta själv så ska det finnas en kaninkompis i hennes nya hem.  

Pralin


Ålder: Okänt
Ras: Okänt, troligtvis blandras
Kön:Hona
Kastrerad: Troligtvis inte
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Pralin hittades utsläppt i Frölunda i juni och det var ingen som saknade henne och vi gjorde anspråk på henne och hon övergick i vår ägo i september och nu är det dags för henne att hitta ett eget hem, hon bor just nu i ett hägn tillsammans med sju andra honor och en kastrerad hane (Bobby) och adopteras ut tilsammans med en av våra honor eller till ett hem där det redan finns en hona. 

 


Bobby 
 

Ålder: 1,5år
Ras: Hermelin
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Bobby är lika snäll som han är vacker, han är en klippa mot de andra honorna som han delar hägn med och är en av dem som kommer först fram för att hälsa och smaka på godsaker. Bobby är van att även bo inomhus.


 

Lady & Lufsen


Ålder: Lady april 2015 och Lufsen maj 2015
Ras: Dvärgvädur lejonhuvad och satinpäls
Kön:Hona och kastrerad hane
Kastrerad: Ja, Lufsen
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus

Information: Lady och Lufsen var från början våra pensionatgäster men när tiden gick så insåg familjen att tiden inte räckte till och i samråd med dem så fick dem flytta till oss permanent, De har alltid varit högt älskade och fått mycket god omvårdnad. Lufsen är Lejonhuvad dvärgvädur och Lady är Dvärgvädur med satinpäls

Fluffis 


Ålder: 2år, född 2017
Ras: Dvärgvädur 
Kön: Hona
Kastrerad: Nej 
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Fluffis är en av de socialare kaninerna i hägnet, hon är alltid orädd och förväntansfull när man kommer dit även om man ska städa eller bjuda på godsaker. Fluffis vill flytta till ett hem där det redan finns en kanin eller flytta med någon av sina kompisar i hägnet.

Kira 


Ålder: 1/1-2016
Ras: Dvärgvädur 
Kön: Hona
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus


Information: Kira och Mollie räddades tillsammans av en djurvän med ett stort hjärta som öppnade upp sitt hem för henne och många andra och såg till så att kaninerna fick det liv som dem förtjänade. Kira kom tillsammans med Mollie och bodde först i en box tillsammans men sedan fick de också flytta ut i hägnet där de bor tillsammans med andra honor och en kastrerad hane. Kira ska flytta tillsammans med Mollie eller en annan hona, om hon ska flytta själv så ska det finnas en kaninkompis i hennes nya hem. 

Leo och Meja


Ålder: April 2017
Ras: Dvärgvädur 
Kön: Hane
Kastrerad: Ja.
Vaccinerad: Nej
Boende: Utomhus

Information: kommer...