par, trion eller grupper som söker hem
 

Här ser du våra par, trion och grupper som söker nya hem, fler bilder finns också på vår instagram, facebook och blogg. Observera att vi inte alltid hinner uppdatera regelbundet och kan hända att vi inte hunnit lägga in kaniner som kommit in till oss. 

Vid intresse så fyll i en intresseanmälan på den kanin/kaninerna som du är intresserad av. Läs gärna igenom fliken kanininfo innan du fyller i och skickar iväg intresseanmälan. 
 

SALVIA & SILVIA

Ålder: 2-3år
Ras: blandras
Färg: svart
Hårlag: korthårig.
Pälsvård: Nej
Uppskattad storlek: 3kg
Kön: Honor
Kastrerad: Nej
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Nej

Van att bo: utomhus
Nuvarande boende: utomhus

Information:

Dessa två tjejer är verkligen helt fantasiska och har varit rätt så länge hos oss, till vår stora förvåning! De är framåt, sociala och orädda och om de får så sitter de gärna på grepen när vi städar ut hägnet som de bor i. De älskar att gnaga på grenar och kommer gärna fram för att mysa en stund när man sätter sig i hägnet. Silvia & Salvia kom till oss tillsammans med flera andra honor och en hane och både Silvia & Salvia hade ungar som var några veckor gamla när de kom till oss.
 

snövit & kalle
(uthyrda tom juni)

Ålder: Snövit född juni 2019 och Kalle ca 1år
Ras: Blandras
Färg: Snövit (vit) Kalle (japantecknad)
Hårlag: Långhåriga
Pälsvård: Ja, främst kalle vid behov.
Uppskattad storlek: Dvärgras (1,9-2,2kg)
Kön: Kastrerad hona och kastrerad hane
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
Rumsren: Delvis

Van att bo: Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information:

Kalle är lugn och harmonisk, han älskar att sitta och titta i hagen och observera hur Snövit hoppar runt, för hon bokstavligtalat hoppar omkring över stenar, hus och grenar. Båda två är mycket sociala och lätta att hantera, Kalle behöver lite mer tid för tillit och Snövit tycker att livet leker. I sitt förra hem gick Snövit lös i trädgården när familjen var hemma och kom på inkallning. 
 

bibbi & bobbo

Ålder: 9mån syskon
Ras: Blandras med belgisk jätte
Färg: vit rödögd & svart/vit
Hårlag: korthåriga
Pälsvård: Nej
Uppskattad storlek: kring 3kg
Kön: honor
Kastrerad: Nej
Vaccinerad: Nej
Rumsren: Nej

Van att bo: Utomhus
Nuvarande boende: Utomhus

Information:

Bibbi och Bobbo totalt älskar varandra och har alltid hållt ihop, de ligger bredvid varandra och är väldigt lugna och stillsamma, lätta att hantera och trots att de är lite större är det inga bekymmer att bära eller liknande. Om de inte ligger och vilar eller tittar ut över hagområdet och sina kompisar så älskar dem att gnaga på äppelgrenar. Bibbi och Bobbo kom till oss pga av ändrade familjeförhållanden.